Gyes, gyed, nyugdíj, főállás mellett valós otthoni munka

  • Megjelenés: 2017.12.13 13:30
  • Lejárat: 24 nap, 2 óra

Hirdetés részletei

Bővebb információ

Kedves Gyes, Gyed mellett otthoni munkát keresők!
Azért kezdtem a gyeses kismamákkal, mert én is gyes mellett kezdtem el itt dolgozni és gyes lejárta után nem kellett visszamennem dolgozni, mert itt 3x többet kerestem mint a 8 órás állásomban! Ez egy kozmetikai cég, kimagaslóan jó termékekkel és brutálisan jó keresettel, fix 20%-os haszonnal minden eladott termék után! És ez komoly, ez valós otthoni munka nekem, elhiheted!
Szeretsz beszélni?Beszélni és beszélni?
Szereted ha nincs mögötted a főnököd? Szereted ha fix haszonnal ki tudod számolni mikor mennyit keresel? És szeretsz dolgozni,avagy nem várod a sok pénzt semmitevésért? Igen ,mert itt dolgozni kell,de hidd el a befektetett munka meghozza gyümölcsét! Fix haszon 3hetente 20%!!!! Kozmetikumokat,parfümöket,mindennapi higiéniát és fogyókúrás termékeket értékesítünk egy vezető kozmetikai 50éves Svéd cégnél akik Magyarországon már 25éve vannak jelen! Ha Te is úgy gondolod,hogy szeretnél jól keresni,szeretnél sikeres lenni és nem gyártasz kifogásokat akkor dolgozz velünk! Fix haszon 3hetente! Bővebb tájékoztatás emailon,kötelezettség mentesen!!!
Természetesen bárki jelentkezését várom!

vilaglegjobbmunkaja@gmail.hu
vagy
udvarinebb@gmail.com

Hirdetés ID: 33453eb73ce23ef8

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen