A magyaroknak kezd leesni: semmire sem lesz elég az állami nyugdíj !!

  • Megjelenés: 2018.02.27 19:26
  • Lejárat: 17 óra, 48 perc

Hirdetés részletei

  • Név: Rózsa László

Bővebb információ

Remélem, hogy Önnek is kezd leesni, hogy semmire sem lesz elég az állami nyugdíj! A sok megjelent cikk ellenére sajnos sokan vannak, akik bíznak a csodában! Mi nagyon egyszerű lehetőséget tudunk mutatni arra, hogy hogyan tudja megoldani a nyugdíjas éveit! Az okos ember előre gondolkodik, a buta a múltban él, és a még butább azt gondolja, hogy ha nem tesz semmit sem, akkor sokkal jobb lesz Neki! Sajnos ezért is sok nyugdíjas fog úgy élni, mint most, sok év múlva is, sőt sokkal rosszabbul!
Ne legyen buta, éljen a legegyszerűbb megoldással, és keressen bizalommal, hogy megmutassam, hogyan tudja megoldani ezt az óriási problémát EU szinten megtakarítások nélkül!

Jelentkezni lehet egy rövid jövőtervvel, melynek tartalmaznia kell a jelentkező jövőbeni elképzeléseit, terveit, és az erősségeit, gondolkodásmódját.

Jelentkezzen önéletrajzzal és motivációs levéllel Vásárlási Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!

Hirdetés ID: 775589c8909bf96c

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen