Egy fantasztikus üzleti lehetőség

  • Megjelenés: 2022.02.10 08:27
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Hirdetés részletei

Bővebb információ

Egy fantasztikus üzletről tájékoztatlak.

2017 -ben indult az üzlet, hivatalosan bejelentett cég Hong Kong-ban.
Elsőkörben az USA-ban indult, később kiterjedt az egész világra. Lényege az üzletnek ,hogy a mi pénzünkért, robotok hirdetéseket tesznek ki internetes platformokra és ha azokon keresztül vásárol valaki, mi pénzvisszatérítést kapunk. A cég garantálja minden hónapban a pénzünkre a 60%-80%-100% os pénzvisszatérítést.
Ez a befizetett pénzed nagyságától függ!
Pár mondatban a cégről!
A MarketBot népszerű árucikkeket hirdet online áruházak Cashback programjaival.
A robotos cég reklám szerződést kötött több mint 20.000 céggel, akik pénzvisszafizetést, Cashback-et adnak a robotos oldalnak Ai.marketing.
Amikor mi befizettünk (ezek fizetett hirdetések)akkor az egy reklám keret lesz a saját robotunk részére, ez a regisztrációnál meg van határozva hiszen elneveztük a robotot. A 48 óra arra kell, hogy a robotos cég feltérképezze, hogy az emberek mit keresnek, mit vásárolnak a legtöbbet. A marketing csapat hirdetéseket tesz ki a Google Ad-words, a Yandex Direct, Facebook és más internetes platformok felhasználásával.
50$ ad a cég kölcsön a koncepció teszteléséhez!
Ahhoz, hogy többet keress kell invesztálni minimum 100$-150$-t. Amit lehet 10$-ént is beutalni. Nem kötelező de úgy előbb tudod visszafizetni az 50$-t.
Van még egy szuper dolog az oldalon. Ha vásárolsz bankkártyával, Tesco, Lidl, Lukoil, Auchan…….és feltöltöd a blokkot, visszatérítenek 1,5%-ot a vásárlásodból.

Ha kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen válaszolok!!!
Ha úgy érzed, hogy szeretnéd elkezdeni, akkor az alábbi linken regisztrálhatsz.

https://inb.network/#/?ref=0a7b5e1

Hirdetés ID: 76662043942602c0

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen