Hirdetés részletei

  • Várható havi kereset: Kiemelkedő
  • Név: Kecskeméti lászló

Bővebb információ

Ha törődsz a saját és család tagjaid egészségével az egész család részére vannak termékek gyümölcs és zöldség koncentrátumok amelyek a sejtjeinket erősítik és karbantartják az immun rendszerünk. Akkor ez a neked való hely és lehetőség.
A világ vezető, független amerikai laboratóriuma, a Brunswick Laboratories által mért eredmények bizonyítják, hogy termékeink világviszonylatban is kiemelkedő TOTAL-ORAC 5.0 értékkel rendelkeznek (antioxidáns-kapacitás mérték).Tartósítószert, mesterséges anyagokat, színezékeket, adalékanyagokat, állományjavítókat nem tartalmaznak.Egyedülálló, test-azonos gél állaggal rendelkeznek. Ez biztosítja a jó felszívódást és biológiai hasznosulást.Az alapanyagokat többszörösen ellenőrzött, megbízható beszállítóktól szerezzük be, specifikációval és certifikációval ellátva.Napi 2-3 kanál Flavon termék évszaktól függetlenül, az év minden napján biztosítja számodra a gyümölcs- és zöldségösszetevők minden hatóanyagát.Nap érlelte gyümölcsök és zöldségek lékoncentrátuma mellett, több esetben mag- és héjőrleményt, ősi fűszereket is tartalmaznak a lehető legmagasabb szinergia érdekében.A különleges és titkos gyártási eljárás biztosítja a magas hatóanyagtartalom megőrzését.Saját gyártóüzemmel és laboratóriummal rendelkezünk, így tudjuk biztosítani a folyamatos magas minőséget.Az alapanyag beszerzéstől, a minőség-ellenőrzésen át a gyártástól a csomagolásig minden egy kézben összpontosul.Kifejlesztésüknél segítségünkre volt tudományos munkatársunk, Prof. habil Dr. Dinya Zoltán, a magyar és az orosz tudományos akadémia doktora, aki több mint 40 éve kutatja a flavonoidokat.Bennük testesülnek meg és vállnak kézzel foghatóvá a világhírű Nobel-díjas kutató, Szent-Györgyi Albert által elindított flavonoid kutatások eredményei.Ha felkeltette az érdeklődésed keress meg. Mobil: +36309965128

Hirdetés ID: 7505de00d7cc4304

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen