Kockázatmentes otthoni munka

  • Megjelenés: 2019.05.04 17:17
  • Lejárat: 9 nap, 5 óra

Bővebb információ

Otthoni munka kockázat nélkül
Mit gondolsz, tudnál néhány hirdetést posztolni, míg alszik a babád? Vagy míg eljátszik melletted a szőnyegen, vagy megnéz egy mesét? Van naponta 20-30 lopott perced – még ha csak részletekben is – amikor kezedben a telefon, vagy előtted a laptop? Végeznél egy egyszerű hirdetésfeladós munkát, hogy plusz bevételed legyen?
Mi már így dolgozunk, így épül a törzsvásárlói csoportunk – de úgy, hogy közben terméket nem adunk el másoknak, nem katalógusozunk, nem bajlódunk rendelések továbbításával. Csak másoljuk és beillesztjük a készen kapott hirdetéseket, mert egy segítő automata tájékoztató rendszer elvégzi helyettünk az online hálózatépítés legidőigényesebb részét, az érdeklődők tájékoztatását. És jól működik!
Nem titok a cég neve sem: a Farmasival dolgozunk így – több évtizedes múltú cég, minőségi termékek, nagyon jó marketing terv.*
(* A tájékoztató rendszer magán rendszer, nem a cég központi rendszere.)
Se másoknak történő termékeladás, se telefonálgatás, se címlista írás, se ismerősök zaklatása. Már csak azokkal kerülsz kapcsolatba, akik beregisztráltak hozzád a Farmasiba. (Természetesen, velük lesz majd szponzori teendőd is: segítségnyújtás, kapcsolattartás.)
Ismerd meg a részleteket kötelezettségmentesen, nem lesz zsákbamacska, nyílt és részletes tájékoztatást kapsz, ami után dönthetsz: jössz velünk, vagy leiratkozol. Itt tudod kérni a hírleveleket:

 

Hirdetés ID: 5165ccbf1915488a

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen