Hirdetés részletei

  • Várható havi kereset: 1000-2000 euro
  • Név: Bencsikné Ibolya

Bővebb információ

Az MLM világában kezdő, vagy? Most még csak ismerkedsz vele, nem is tudod hogy kell szponzorálni? Elindult útjára az év terméke és üzlete, amiről most egy kis információt teszek közzé. A cég neve. AWAGLOBAL!!! Oktatást, terméket és anyagi függetlenséget biztosíthat számodra. Csúcs kategóriás termékről írok. Regisztrációnál egyszeri 15€, vagy 39 € a befizetés, (választható, haladhatsz lassabban és gyorsabban is) ezért biztosít a cég képzést, jövedelmet egy éven át pedig Enzymál terméket !!! Pénzügyi függetlenséged is megoldása kerülhet a cégünk által biztosított feltételekkel.
Amit tudnod kell Cégünk küldetése, tesi, lelki, szellemi, anyagi függetlenség megteremtése. Lakás hitel, autó és sorolhatnám még, hosszan. AZ AWAGLOBAL (egymásra épülő) automatizált program egy oktatási rendszeren alapuló, termékes üzlet! Első terméke egy szabadalmaztatott egyedi termék, amire mindenkinek 100%-ban szüksége van. A termék neve ENZYMAL. Fontos, viszont nincs kötelező termék értékesítés!
Nincs kötelező havi vásárlás!
Kis csoportban dolgozunk, segítünk abban, hogy legyen meg mindenkinek a 4 munkatársa! A szponzorálást mi újra írtuk. Ez annyit jelent, hogy segítjük azokat is, akiknek problémát okoz a megfelelő közvetlen tagok regisztrálása. Ők is elérik a havi fix jövedelmüket, nálunk. Egyszer kell felépítened a csapatodat, ezt követően ciklikusan havonta passzív bevétel van!
Lehetőséged van eljönni egy webkonferencia bemutatóra, ahol lehetnek kérdéseid is, amit meg válaszolnak. Kérésedre küldök konferencia belépési linket. Privátban, akár beszélhetünk is. Kérlek keress meg, amennyiben úgy érzed szeretnél egy előkelő helyet elfoglalni ebben az üzletben. A regisztrációk csak Magyarország részére nyitott, de hamarosan nyitunk Európa, Kína, Amerika felé.
Légy bátor és jelentkezz.

Hirdetés ID: 8995f87fc6126ac9

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen