Rendszeres havi jövedelem

  • Megjelenés: 2020.08.02 17:29
  • Lejárat: 34 nap, 12 óra

Bővebb információ

Van egy jó recepted, amit szívesen megosztanál velünk? Együtt élsz egy cuki háziállattal és van róla néhány vicces fotód? Szereted az emberi történeteket olvasni, vagy esetleg írni?

Nem baj, ha még egyetlen sort sem írtál le soha, most itt a lehetőség, hogy kipróbáld. Ingyen. Nincsenek rejtett költségek, a közösségi programhoz teljesen ingyen csatlakozhatsz és hálózatot sem kell építened. A feladatod mindössze annyi, hogy használd a saját oldaladat, tehát olvass, írj, érezd jól magad ott, hetente legalább négyszer. Ha havonta legalább egy történetet, vagy egy receptet megosztasz velünk, akkor azzal még a közösségi munkát is színesebbé teszed.

Ja és a lényeg: ezzel a könnyű és érdekes munkával rendszeres jövedelemre tehetsz szert. Persze meggazdagodni nem holnapra fogsz.

Hol van benne az apró betűs rész? Sehol. A program teljesen ingyenes, és nincs benne apró betű, amit direkt a regisztráció utánra hagyunk.

Jelentkezés, érdeklődés: üzenj itt az oldalon keresztül.

Köszönjük szépen a figyelmedet.

Hirdetés ID: 2505f1eaf300b3bc

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen