Szeretné, ha az idei év sokkal jobb lenne, mint eddig bármelyik?

  • Megjelenés: 2018.04.17 09:54
  • Lejárat: 49 nap, 8 óra

Hirdetés részletei

  • Név: Rózsa László

Bővebb információ

Különleges Vásárlási Tanácsadói területre keresünk értelmes, segítő szándékú embereket kimagasló jövedelmi lehetőséggel!!! Többet kereshet vele, mint egy bankigazgató!!! A munka otthonról is végezhető szabad időbeosztásban! Ingyenes képzés, sőt mi adunk 12.000,- forintot ajándékba!! A feladat, az embereket megtanítani a tudatos és felelős vásárlásra, és információkkal segíteni őket pénzügyi problémáik megoldásában!
Nem adunk el semmit MLM rendszerben, nem kell befizetnie semmit sem, és nincsenek kötelezettségei! Nevetségesnek tűnik? Számolja ki a weboldalamon egyénre szabottan, hogy mennyi pénzt kereshet ezzel az egyszerű tevékenységgel! Ha arcára fagyott a mosoly, akkor keressen bizalommal kérdéseivel!
Mit veszíthet? Kizárólag a lapos pénztárcáját és a befizetetlen csekkeket!
Magyarországon hiányszakma a Vásárlási Tanácsadó, miközben a legmagasabb jövedelmeket ezen a területen lehet elérni, ráadásul, nem is nehéz munka, és még a képzés is ingyenes!
Köztudott, hogy Magyarországon több mint 100 milliárd forint értékű élelmiszert dobunk ki a kukába évente, mert az emberek nem tudnak tudatosan és felelősen vásárolni.
Az is köztudott, hogy óriási problémát jelent az első lakáshoz jutás, a nyugdíj kérdés, és a magas színvonalú taníttatás! A Vásárlási Tanácsadók ezekre a problémákra is megadják a megoldást!
A Vásárlási Tanácsadók feladata, hogy olyan plusz pénzeket tegyenek az emberek zsebébe, amely eddig is meg volt, de senki nem jutott hozzá, mert nem tudta, hogyan kell!
Jelentkezzen önéletrajzzal és motivációs levéllel Vásárlási Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!
Jelentkezni lehet egy rövid jövőtervvel, melynek tartalmaznia kell a jelentkező jövőbeni elképzeléseit, terveit, és az erősségeit, gondolkodásmódját.
Jelentkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon is, de Személyesen is fogadjuk irodánkban előzetes időpont egyeztetés után.

Hirdetés ID: 146586fa3d0866d9

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen