Bővebb információ

Otthonról végezhető valós bedolgozói munkát keresel? Mit szólnál hozzá, ha a bedolgozást a számítógéped segítségével végeznéd?

Nincs ettől egyszerűbb és könnyebb online végezhető munka! A Marketagent piackutató cégnek kell bedolgozói munkát végezni. Csupán kérdőíveket kell kitöltened. Havonta náhány darab kérdőív kitöltéséért euroval fizetnek. Gazdag nem leszel belőle, de kiegészítheted a családi kasszát, és nagyon minimális időt kell eltölteni a munkával.

Ha a sok kicsi sokra megy elvet magadénak érzed, akkor regisztrálj gyorsan, hogy minél hamarabb fogadhasd a kérdőíveket!

Itt tudsz regisztrálni: Marketagent (ha angol a szöveg, akkor jobb oldalt fent tudod a nyelvet magyarra állítani)


Részletes információért olvasd el ezt a rövid tájékoztatót, majd ha tetszik rögtön regisztrálhatsz is!

Az otthoni pénzkereset egyik legegyszerűbb és működő módja

… avagy hogyan lehet hihetetlenül könnyen eurót bezsebelni kérdőív kitöltéssel

Ha olyan otthoni munkát keres, amelyhez nem kell pénzbefektetés, ha nem áll közel Önhöz a termékek értékesítése, vagy egyszerűen még nem talált semmi olyan otthon végezhető munkát, amely igazán lázba hozta volna, akkor jelentkezzen kérdőív kitöltésre a Marketagent.com piac- és véleménykutató céghez, amely egy korrekt, pontosan fizető cég. Véleményem szerint ez egy kiváló lehetőség, amellyel kiegészítheti jövedelmét. Ettől könnyebb, egyszerűbb, rugalmasabb, szaktudást nem igénylő pénzkereset nem sok létezik az interneten.

A Marketagent.com mottója: “Express yourself – Az Ön véleménye meghatározza a jövő trendjeit!” sejteti velünk, hogy milyen kutatásokban vehet majd részt. Most itt az alkalom, hogy véleményével Ön is befolyásolja a jövőnket. Sőt, ezt úgy teheti, hogy közben még pénzt is fizetnek Önnek. Azt gondolom, hogy ez nem hátrány! 😉 Az is előnyös a rendszerben, hogy kis összegeket is kifizetnek euróban. A kérdőívek magyar nyelvűek, így bárki, aki tud olvasni és klikkelni az egérrel, könnyen részt vehet a közvéleménykutatásokban. Ideális otthoni munka kismamáknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, de bárkinek, aki rendelkezik 2-3 hetente 10-15 perc szabadidővel.

Az első kérdőívekre akár néhány hetet is kell várni, de mivel ingyenes, érdemes mielőbb regisztrálni, azután “csak” várni kell az elsőre. Természetesen nem, kor, érdeklődés, foglalkozás alapján válogatják be a résztvevőket.

Lássuk, hogyan is működik a rendszer!

  • Először regisztrálni kell a cégnél. Ezzel jelzi, hogy részt szeretne venni az interneten – akár otthon – végezhető kérdőív kitöltéses munkában. A cég már a jelentkezését is díjazza, ugyanis rögtön jóváírnak a marketagentes számláján bónuszpontokat.
  • Ha túl van a regisztrációs folyamaton nincs más dolga mint várni, hogy értesítés érkezzen az email címére, hogy új kérdőív kitöltésre van lehetőség. Ha megjön az üzenet, rögtön el lehet kezdeni a “munkát”. Kutatásonként bónuszpontokat kap (5-250 pontot), amik készpénzre cserélhetők. Egy-egy kérdőív kitöltése 8-30 percet vesz igénybe.
  • A másik módja, hogy még több pénzt keressen a Marketagenttel, ha másokat is értesít erről az interneten végezhető otthoni munkáról. Ha valaki az Ön ajánlásával jelentkezik a kérdőíves pénzkeresésre és legalább egy kutatásban részt vesz, akkor Önt egyszeri 50 bónuszponttal jutalmazzák. Nem mlm rendszer, így a az Ön segítségével csatlakozók után a továbbiakban már nem részesül újabb eurókban. (Szerintem ez lenne az igazi, de ez egy privát vélemény)
  • Minden csatlakozónak létrehoznak egy webirodát, ahol mindent le lehet követni, illetve egyéb információkhoz juthatnak. A webirodában található az Ön saját csatlakoztató linkje, amit – ha rendelkezik weboldallal – kihelyezhet oda. Minden olyan személy után, aki ezen a linken keresztül jelentkezik a kérdőívezős munkára, Ön 50 bónuszpontot kap. Ugyanez a helyzet, ha a webirodában található “Hívja meg barátait” űrlapon értesíti ismerőseit és azok szintén jelentkeznek és aktívak lesznek a rendszerben.

Véleményem szerint ebből az otthoni munkából nem lesz senki milliomos, de azt gondolom a jövedelem arányos a befektetett energiával és ráadásul…

… a jövő trendjeit is meghatározhatjuk.

Nos, Ön szerint van ettől egyszerűbb pénzkereset?

Marketagent belépés itt: Kattintson ide, ha úgy érzi, érdemes regisztrálni a Kérdőív kitöltésre!

 

Hirdetés ID: 1715227355392a0c

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen