Gyűjts kriptovalutát ingyen és egyszerűen!

  • Megjelenés: 2021.01.25 11:04
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Hirdetés részletei

  • Név: PI Network

Bővebb információ

Elindult a PI Network kriptovaluta rendszer.
Töltsd le a telefonodra a PI Network alkalmazást, regisztrálj, add meg a meghívókódot, és már gyűjtheted a PI-ket.
Meghívókód: Feco67
Én is szkeptikus vagyok, DE…….
Emlékeztek a Bitcoinra? Abban sem hittünk, mégis dollár ezreket ér 1 Bitcoin (kriptovaluta) most. Rengetegen a mai nap is piszkosul sokat keresnek vele, akik még időben elkezdték úgymond ‘bányászni’.
Kitaláltak egy okosabb verziót, hogy ne kelljen 100ezreket milliókat beruházni drága gépekbe, egyszerűen telefonról is működtetni lehet. Alapvetően az mlm rendszer felépítettségével így el is tudják azt érni, hogy a fentebb említett drága gépekre ne legyen szükség. Ettől okosabb ez a rendszer amit felépítettek és így működőképesebb.
Ha feltelepíted az appot, már magyarul kalauzol végig.
Vesztenivalód van? Szerintem nincs, kár hogy anno nem szálltam be a Bitcoinba. Most már azt mondom én is! A lehetőség újfent adott és ez a kriptovaluta még elég új és megéri, hogy elkezd.
Meglátjuk mi lesz belőle.
Most még én is nevetek rajta egy kicsit de mit veszthetek?
Ki lehet ezt nevetni, viszont ha visszatekintek a Bitcoin-ra elég visszaigazolás nekem, hogy az is működik, valamint úgy is minden afelé tolódik, hogy a hagyományos készpénzzel fizetés el fog tűnni egyszer.
Logikusan néz ki, hogy ezek fogják átvenni a helyét.
Küldök neked 1π-t! A Pi egy új digitális valuta ami Stanford doktoranduszok fejlesztése, több mint 10 millió taggal világszerte. Hogy megszerezd az első Pi-d, kattints erre a linkre és használd a meghívókódom: Feco67
Sokan azt a végletet látják, hogy “ami túl szép, hogy igaz legyen” az nem is lehet, vagy a másik véglet, aki minden lehetőséget kihasznál, hogy minél több Pi Tokent bányásszon mobil telefonjával még a korai szakaszban, hogy mire kijön az éles hálózat jelentős mennyiséget gyűjtsön be, majd értékesítse azt szép summáért.
Meghívókód:
Feco67
Kérdések és válaszok itt:

Hirdetés ID: 393600d4c2f68072

Feliratkozás hírelvélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten megkapod a Munka otthon weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem maradsz le egy új lehetőségről sem.

E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára:* igen